Műanyagfeldolgozó cég udvara lángolt Kisunyomban

Kedden tíz óra után nem sokkal érkezett bejelentés, hogy egy műanyagokkal foglalkozó cég udvarán nagy mennyiségű műanyag hulladék lángol.

A tűzoltók Szombathelyről, Sárvárról és Körmendről összesen hét autóval vonultak a helyszínre, ekkor már mintegy 500 négyzetméteren több méter magasságú lánggal égett az udvaron a feldolgozásra váró felhalmozott műanyag hulladék. Felmerült először, hogy az égés során veszélyes anyagok kerülhettek a levegőbe, ezért a Vas megyei Vészhelyzeti Felderítő Csoport munkatársai és a rendőrök is a helyszínre siettek felkészülve az esetleges kitelepítésre. Szerencsére erre azonban nem volt szükség, nem került a levegőbe veszélyes mennyiségű mérgező füst.

Kigyulladt egy műanyag-feldolgozó cég udvara Kisunyomban
Kigyulladt egy műanyag-feldolgozó cég udvara Kisunyomban
Horváth Balázs

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az E.On helyszínre érkező munkásai áramtalanították az udvar közepén lévő térvilágítást, felmerült a gyanú, hogy ez az oszlop lett zárlatos és emiatt keletkezhetett a tűz, a tűzoltókat kihívó szemtanúk szerint is innét indultak el a lángok. A mintegy harminc tűzoltónak sikerült megakadályoznia, hogy a környező két épületben lévő gépeknek baja essen és megfékezték a tüzet. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Videó az oltásról
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló