Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy napja ég a fonyódi nádas

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mintegy 100 hektárnyi nád égett le Fonyódon egy nap alatt. A nádas még csütörtökön gyulladt ki, a Turul utca és az M7-es autópálya közötti szakaszon.

Varga György / MTI

A keleti oldalon már eloltották a lángokat, a déli és a nyugati irányban pedig vizesárokkal határolták körül a területet - közölte a katasztrófavédelem. A tűz lakóházakat nem veszélyeztet, Az oltásban siófoki, keszthelyi, marcali, és kaposvári hivatásos, buzsáki önkéntes, valamint balatonboglári önkormányzati tűzoltók vesznek részt.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés