Egy újabb szombathelyi a ValóVillában: VV Geri

A 21 éves srác a civil életben Ausztriában focizik és néha felszolgálóként dolgozik. Most pedig - tervei szerint - ismertté válni és élményeket gyűjteni jött az RTL-es realitybe.

Egy szombathelyi férfi is beköltözött néhány nappal ezelőtt a ValóVilág luxusvillájába. Kovács Gergő Rajmund 21 éves, Szombathelyen született és él is.

Úgy tudjuk, a most már csak VV Geriként emlegetett fiatal Ausztriában focizik, emellett pedig felszolgálóként a Gekko Pubban is fel szokott tűnni. Néhány vendég elmondása szerint egy kedves, udvarias fiatalembert ismertek meg személyében.

VV Geri
RTL Sajtóklub

Kovács Gergő az rtl.hu-nak a beköltözése előtt úgy nyilatkozott, hogy műsorbéli szereplésével az a célja, hogy ne csak a vasi városban legyen ismert, illetve hogy élményeket gyűjtsön. Utóbbira valóban törekszik is, hiszen a villalakók közül - fogalmazzunk így - elsőként avatták fel a villa egyik ágyát VV Renivel.

Egyébként nem VV Geri az egyetlen, aki Vas megyéből került be a luxusbörtönbe. A reality kilencedik szériájában Zsuzsu képviselte megyénket, a tizedik évadban pedig a (botrányos viselkedésű) Renátónak Szombathelyi fodrász is szerepel majd a TV2 új párkeresőjében 2023. September 08. 16:43 lehetett szurkolni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű