Egy világsztárt ültetne be a Megasztár zsűrijébe a TV2

Jövő héten már kezdődhet az énekesek meghallgatása, igaz, egyelőre ítészek nélkül.

Egy világsztárt ültetne be a TV2 az ősszel újrainduló Megasztár zsűrijébe - írja a Blikk.

A bulvárlap információi szerint még keresik a műsor ítészeit, de a csatorna szeretné, ha az egyik zsűritagnak sikerülne megnyerni egy világsztárt, egy olyan énekest, zenészt, aki nemzetközi szinten is ismert és sikeres.

"Fontos lenne a produkciónak, hogy a korábbi évadokban szereplő zsűritagok presztízse megmaradjon, azaz valóban ismert és elismert, úgynevezett A-kategóriás sztárokat sikerüljön megnyerni a műsorra. Egy nemzetközi sztár pedig emelné a műsor fényét, ráadásul erre még lehetőség is van, hiszen egyre több világsztárnak vannak itteni kötődései, már nem ismeretlen terület Magyarország" - magyarázta a lap informátora, aki megjegyezte, a készítők az elmúlt heteket aktív kereséssel töltötték.

A bennfentes hozzátette, a Megasztár alkotói csapata művészügynökségeket, valamint több énekesekkel foglalkozó szakembert és énektanárt is megkeresett, tehetségek után kutatva. Az informátor szerint a jövő héten már az első énekeseket meg is meghallgatják, de ez egyelőre a Megasztár műsor szerkesztőségének castinggal foglalkozó tagjai előtt történik, ugyanis a műsor zsűri előtti forgatását csak nyáron kezdik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű