Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyedi pendrive a hasznos reklámajándék

2014 őszén szervezetünk 3,00 millió forint összegű pályázatot nyert az Európai Unió támogatásával megvalósuló

PendriveGuru, a hasznos reklámajándék

című projekttel. Pályázatunk célja, olyan hasznos reklámajándékok gyártása, melyek nem végzik pár hónapon belül a kukában vagy a fiók alján, hanem aki kapja, örül neki és folyamatosan használja. Ezzel értéket teremt mind az ajándékozó cég, mind a megajándékozott személy részére.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
-

A PendriveGuru Kft. (9012, Győr, Paptagi u. 6/A) sikeresen pályázott és nyert el 3,00 millió forintot programokra, a 2014.09.01-jétől 2015.02.28-áig tartó időtartamra. A megvalósítás során szervezetünk sikeresen kialakította, fejlesztette rendszerét, szemléletet alakított ki, megteremtette a cég alapjait, mely további fejlődéshez nyitott utat. A fejlesztések között szerepel a teljesség igénye nélkül:

 • 3D technológiával egyedi pendrive-ok előállítása;
 • marketingkonferencián kiállítóként való részvétel;
 • honlapfejlesztés és fordítás;
 • on-line marketing jelenlét kialakítása fejlesztése.
 • Szervezetünk fontosnak tartja a fenntartható fejlődést és a környezetvédelmet, ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a reklámpiacon olyan ajándéktárgyakat forgalmazzon, melyek tartós használati tárgyak. Aki kapja, jó eséllyel 5-10 évig is használhatja azokat. Ezért örömmel tölt el bennünket, és nagy lehetőségként éljük meg, hogy a PendriveGuru Kft. elnyerte ezt a pályázati összeget. A mai gazdasági helyzetben nagyszerű dolog, hogy egy ilyen pályázat megvalósulhat, mely támogatást nyújt egy fontos mérföldkő megvalósításának érdekében, és tudatossá teszi a cégeket, hogy tartós reklámajándékot adjanak ügyfeleiknek.

  További információ kérhető:

  Németh Rita
  Tel: + 3670/4086841
  E-mail: info@pendriveguru.hu

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  (X)

  Hirdetés