Egyedi testkezelő stúdió Szombathelyen, és aki mögötte van

Interjú Horváth-Vámos Andreával, a Kossuth Lajos utcai Perfect Line Studio megálmodójával.

Három és fél évvel ezelőtt nyílt meg Szombathely egyik legmodernebb, mégis családias hangulatú alakformáló stúdiója, ahová nem véletlenül járnak vissza a vendégek. A gépek és kezelések professzionálisak, de a szalon filozófiájához az is hozzátartozik, hogy minden vendég komfortosan érezze magát.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Honnan jött az ötlet, hogy alakformáló stúdiót nyiss?

Mindig is fontos volt számomra a nőies külalak, a formás és szép test. Kipróbáltam sok edzésformát, figyelemmel kísértem az éppen aktuális testkezeléseket, trendeket, mígnem eljutottam az InfraShape Horizontál professzionális alakformáló gépig. A kipróbálása után egyből azt éreztem, hogy jó lenne, ha minél több ember számára elérhetővé válna, hiszen óriási segítség lehet az ideális, egészséges testforma elérésében. Így indult a szombathelyi PLS története.

Mi ezeknek a gépeknek a titka? Mitől ennyire hatékonyak?

Az InfraShape Horizontál egy vákummal ellátott fekvő infrakerékpár, infralámpákkal és kollagéncsövekkel felszerelve. Erősíti az immunrendszert, serkenti a nyirokkeringést, bőrfeszesítő hatású, narancsbőrgyilkos, kiváló fogyasztóeszköz. Fokozza az állóképességet, csökkenti a stresszt és a szorongást. Beállításai személyre szabhatóak, éppen ezért bárki megtalálhatja a hozzá legjobban passzoló mozgásprogramot, szívből ajánlom mindenkinek. Túlsúlyosak, gerincproblémával élők is használhatják, mivel a kényelmes, fekvő helyzetben történő mozgás kíméli a gerincet és az izületeket is.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

A Perfect Line Studióban nem csak az InfraShape gépekkel várjátok a fogyni, szépülni vágyókat. Az utóbbi időben más szolgáltatásokkal is bővült a repertoár, mik ezek?

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális testkezeléseket, trendeket. Alakformáló gépeink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink tudatosan lettek úgy összeállítva, hogy jól kombinálhatók legyenek, erősítve egymás hatékonyságát. Számos kezelést tudtunk a városban elsőként a fogyni, feszesedni vágyó vendégeink számára elérhetővé tenni, mint pl a zsírfagyasztást, a Hiemt elektromágneses alakformálást, és az ehhez tartozó intimpadot. Ezeken kívül nagy népszerűségnek örvend nálunk a lipolézeres és kavitációs zsírbontás, rádiofrekvenciás bőrfeszesítés, aromaterápiás testtekercselés, kinesio tape terápia is.

És, hogy vendégeink ne csak kívülről dolgozzák le a nem kívánt súlytöbbletet, InBody testösszetételméréssel és táplálékozási tanácsadással tehetjük még hatékonyabbá az átalakulásukat. A kezeléscsomag összeállítását pedig nyugodtan ránk bízhatják, hiszen mindenkinek lehetősége van egy ingyenes konzultációra, melynek során összerakjuk a személyreszabott kezeléskombinációt.

Kiknek ajánlod a kezeléseiteket? Kifejezetten női szalon vagytok, vagy a férfiaknak is segítetek a fogyásban?

Mindenkinek segítünk, legyen az férfi, nő, idős vagy fiatal. Meglepődnél, ha tudnád, hogy például mennyi férfi vendégünk van. Egyébként, szinte minden korosztály -nagyjából 16-66 éves korig- megtalálható nálunk. Van, aki a fogyást, van, aki az aerob mozgásformát vagy a heavy training-et, van, aki a kikapcsolódást, vagy épp a rehabilitációt választja a kezeléseink közül, míg mások az “énidőt” töltik nálunk évek óta, töretlen lekesedéssel és átalakulással.

A legfontosabb számunkra a Vendégeink elégedettsége. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert imádnivaló közönségünk alakult ki! Mondhatom, hogy családias légkörbe cseppen, aki ellátogat hozzánk, és a jókedv is garantált, ugyanakkor a nyugalomra, elvonulásra vágyók is megtalálják, amit keresnek. Mindkét InfraShape gépünk külön helyiségben található, saját zuhanykabinnal, tehát az intim szféra is biztosítva van, és ezáltal a vírusos időszakokban oly fontossá vált biztonságos edzés is megoldott. A mai napig sok a visszajáró vendégünk, ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy mindig minket választanak!

Havonta megújuló bérletakcióinkkal is próbálom meghálálni bizalmukat és hűségüket.

Bár a fő profilotok a fogyasztás és az alakformálás, egyéb speciális kezelések is igénybe vehetők a PLS-ben. Mik ezek?

A Hi-Sculpt gépünkkel és az intimpaddal az alakformáláson túl kiváló eredményekkel kezeljük a szétnyílt hasizmot és a szülés utáni vagy a korral járó inkontinenciát, a terhesség és szülés után szétnyílt és meglazult medenceizmokat. Ezeken kívül a záróizmok működését is tudjuk fokozni.

Hogyan kell elképzelni ezeket a kezeléseket?

A szétnyílt hasizom kezelésénél a vendég egy kényelmes kezelőágyon fekszik, így tesszük fel a kezelőfejeket a hasára. Az izomstimuláció során kellemes izomösszehúzódásokat érez, aminek erősségét folyamatosan, az ő visszajelzései alapján emeljük. A kezelés 30 percig tart, ezalatt 30.000!! izomösszehúzódást generálunk a hasizom területén, az izmok 100%-át megdolgozva.A kezelés után -igény szerinti- kinesio tape felhelyezésével további javulás érhető el.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Az intimpadon egy harisnyában vagy edzőnadrágban foglal helyet a kedves vendég, mintha egy alacsonyabb széken ülne. Fontos a csípő és a combok helyzete, hogy teljesen illeszkedjék a kezelőfelületre. Ennek beállítása után indítjuk a kezelést, szintén igényre szabva annak erősségét. Az elektromágneses mező 8 cm mélyen hatol be az altest izmaiba, és mozgatja meg őket 12.000- szer a 30 percnyi kezelőidő alatt. Ez 20.000 Kegel gyakorlatnak felel meg! Mindkét kezelésből 6-8 alkalom javasolt.

Nagy sláger nálatok a zsírfagyasztás, bár a kezelés neve elsőre kicsit ijesztően hangzik...

Pedig maga az eljárás nem az, és természetesen teljesen biztonságos. Nagyon szeretik a vendégeink, mert végleges zsírcsökkentést tesz lehetővé diéta nélkül. A működési elv egészen egyszerűen az, hogy az elfagyott zsírsejtek kikristályosodnak és szétrepednek, tartalmukat pedig a szervezet dolgozza ki magából 2-6 hét alatt. Ebből maximum 4 kezelés szükséges, egy kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. Kiválóan kezelhető a has, derék, külső-belső combok, hát és felkarok.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Te nem csak a fent említett kezeléseknek vagy a szakértője, de táplálkozási tanácsadással is segíted a fogyni vágyókat. Hogyan zajlik egy ilyen konzultáció?

A megbeszélt időpontra érkező vendég állapotát felmérem az InBody testösszetételmérő készülékünk segítségével. Ezután 1-1,5 órás beszélgetés során feltérképezem az étkezési és életmódi sajátosságait, majd egy 65 kérdéses teszt segítségével megállapítom az illető anyagcsere és domináns hormontípusát. Az ennek megfelelően személyreszabott élemiszerlistát és étrendajánlót 1-2-hét múlva kapja meg a vendég, amit szintén átbeszélünk, és indulhat az életmódváltás.

Fontosnak tartom, hogy nem kell éhezni és hiányt szenvedni semmiben, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerek fogyasztásával egy életre búcsút lehet inteni a túlsúlynak, javul a vitalitás, fitté, energikusabbá válik az ember. 3 hónap múlva szoktunk kontrollmérést alkalmazni az InBodyval, ami számszerűsítve megmutatja a zsírtömeg csökkenését, az izmok növekedését, az esetlegesen fennálló rendellenesség javulását! Ilyenkor mindig egy kézzelfogható visszaigazolást kapunk arról, hogy valóban megtérült a befektetett munka.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Mi az a plusz, amit ti személyesen hozzá tudtok tenni a kezelések hatékonyságához?

Folymatosan figyeljük az aktuális trendeket. Képzésekre és tanfolyamokra járok kollégáimmal együtt, hogy a legjobb tudásunk szerint segíthessünk mindenkit, aki bizalmával megtisztel minket, és a változni akarás szándékával ellátogat hozzánk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)