Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyedi testkezelő stúdió Szombathelyen, és aki mögötte van

Interjú Horváth-Vámos Andreával, a Kossuth Lajos utcai Perfect Line Studio megálmodójával.

Három és fél évvel ezelőtt nyílt meg Szombathely egyik legmodernebb, mégis családias hangulatú alakformáló stúdiója, ahová nem véletlenül járnak vissza a vendégek. A gépek és kezelések professzionálisak, de a szalon filozófiájához az is hozzátartozik, hogy minden vendég komfortosan érezze magát.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Honnan jött az ötlet, hogy alakformáló stúdiót nyiss?

Mindig is fontos volt számomra a nőies külalak, a formás és szép test. Kipróbáltam sok edzésformát, figyelemmel kísértem az éppen aktuális testkezeléseket, trendeket, mígnem eljutottam az InfraShape Horizontál professzionális alakformáló gépig. A kipróbálása után egyből azt éreztem, hogy jó lenne, ha minél több ember számára elérhetővé válna, hiszen óriási segítség lehet az ideális, egészséges testforma elérésében. Így indult a szombathelyi PLS története.

Mi ezeknek a gépeknek a titka? Mitől ennyire hatékonyak?

Az InfraShape Horizontál egy vákummal ellátott fekvő infrakerékpár, infralámpákkal és kollagéncsövekkel felszerelve. Erősíti az immunrendszert, serkenti a nyirokkeringést, bőrfeszesítő hatású, narancsbőrgyilkos, kiváló fogyasztóeszköz. Fokozza az állóképességet, csökkenti a stresszt és a szorongást. Beállításai személyre szabhatóak, éppen ezért bárki megtalálhatja a hozzá legjobban passzoló mozgásprogramot, szívből ajánlom mindenkinek. Túlsúlyosak, gerincproblémával élők is használhatják, mivel a kényelmes, fekvő helyzetben történő mozgás kíméli a gerincet és az izületeket is.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

A Perfect Line Studióban nem csak az InfraShape gépekkel várjátok a fogyni, szépülni vágyókat. Az utóbbi időben más szolgáltatásokkal is bővült a repertoár, mik ezek?

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális testkezeléseket, trendeket. Alakformáló gépeink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink tudatosan lettek úgy összeállítva, hogy jól kombinálhatók legyenek, erősítve egymás hatékonyságát. Számos kezelést tudtunk a városban elsőként a fogyni, feszesedni vágyó vendégeink számára elérhetővé tenni, mint pl a zsírfagyasztást, a Hiemt elektromágneses alakformálást, és az ehhez tartozó intimpadot. Ezeken kívül nagy népszerűségnek örvend nálunk a lipolézeres és kavitációs zsírbontás, rádiofrekvenciás bőrfeszesítés, aromaterápiás testtekercselés, kinesio tape terápia is.

És, hogy vendégeink ne csak kívülről dolgozzák le a nem kívánt súlytöbbletet, InBody testösszetételméréssel és táplálékozási tanácsadással tehetjük még hatékonyabbá az átalakulásukat. A kezeléscsomag összeállítását pedig nyugodtan ránk bízhatják, hiszen mindenkinek lehetősége van egy ingyenes konzultációra, melynek során összerakjuk a személyreszabott kezeléskombinációt.

Kiknek ajánlod a kezeléseiteket? Kifejezetten női szalon vagytok, vagy a férfiaknak is segítetek a fogyásban?

Mindenkinek segítünk, legyen az férfi, nő, idős vagy fiatal. Meglepődnél, ha tudnád, hogy például mennyi férfi vendégünk van. Egyébként, szinte minden korosztály -nagyjából 16-66 éves korig- megtalálható nálunk. Van, aki a fogyást, van, aki az aerob mozgásformát vagy a heavy training-et, van, aki a kikapcsolódást, vagy épp a rehabilitációt választja a kezeléseink közül, míg mások az “énidőt” töltik nálunk évek óta, töretlen lekesedéssel és átalakulással.

A legfontosabb számunkra a Vendégeink elégedettsége. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert imádnivaló közönségünk alakult ki! Mondhatom, hogy családias légkörbe cseppen, aki ellátogat hozzánk, és a jókedv is garantált, ugyanakkor a nyugalomra, elvonulásra vágyók is megtalálják, amit keresnek. Mindkét InfraShape gépünk külön helyiségben található, saját zuhanykabinnal, tehát az intim szféra is biztosítva van, és ezáltal a vírusos időszakokban oly fontossá vált biztonságos edzés is megoldott. A mai napig sok a visszajáró vendégünk, ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy mindig minket választanak!

Havonta megújuló bérletakcióinkkal is próbálom meghálálni bizalmukat és hűségüket.

Bár a fő profilotok a fogyasztás és az alakformálás, egyéb speciális kezelések is igénybe vehetők a PLS-ben. Mik ezek?

A Hi-Sculpt gépünkkel és az intimpaddal az alakformáláson túl kiváló eredményekkel kezeljük a szétnyílt hasizmot és a szülés utáni vagy a korral járó inkontinenciát, a terhesség és szülés után szétnyílt és meglazult medenceizmokat. Ezeken kívül a záróizmok működését is tudjuk fokozni.

Hogyan kell elképzelni ezeket a kezeléseket?

A szétnyílt hasizom kezelésénél a vendég egy kényelmes kezelőágyon fekszik, így tesszük fel a kezelőfejeket a hasára. Az izomstimuláció során kellemes izomösszehúzódásokat érez, aminek erősségét folyamatosan, az ő visszajelzései alapján emeljük. A kezelés 30 percig tart, ezalatt 30.000!! izomösszehúzódást generálunk a hasizom területén, az izmok 100%-át megdolgozva.A kezelés után -igény szerinti- kinesio tape felhelyezésével további javulás érhető el.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Az intimpadon egy harisnyában vagy edzőnadrágban foglal helyet a kedves vendég, mintha egy alacsonyabb széken ülne. Fontos a csípő és a combok helyzete, hogy teljesen illeszkedjék a kezelőfelületre. Ennek beállítása után indítjuk a kezelést, szintén igényre szabva annak erősségét. Az elektromágneses mező 8 cm mélyen hatol be az altest izmaiba, és mozgatja meg őket 12.000- szer a 30 percnyi kezelőidő alatt. Ez 20.000 Kegel gyakorlatnak felel meg! Mindkét kezelésből 6-8 alkalom javasolt.

Nagy sláger nálatok a zsírfagyasztás, bár a kezelés neve elsőre kicsit ijesztően hangzik...

Pedig maga az eljárás nem az, és természetesen teljesen biztonságos. Nagyon szeretik a vendégeink, mert végleges zsírcsökkentést tesz lehetővé diéta nélkül. A működési elv egészen egyszerűen az, hogy az elfagyott zsírsejtek kikristályosodnak és szétrepednek, tartalmukat pedig a szervezet dolgozza ki magából 2-6 hét alatt. Ebből maximum 4 kezelés szükséges, egy kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. Kiválóan kezelhető a has, derék, külső-belső combok, hát és felkarok.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Te nem csak a fent említett kezeléseknek vagy a szakértője, de táplálkozási tanácsadással is segíted a fogyni vágyókat. Hogyan zajlik egy ilyen konzultáció?

A megbeszélt időpontra érkező vendég állapotát felmérem az InBody testösszetételmérő készülékünk segítségével. Ezután 1-1,5 órás beszélgetés során feltérképezem az étkezési és életmódi sajátosságait, majd egy 65 kérdéses teszt segítségével megállapítom az illető anyagcsere és domináns hormontípusát. Az ennek megfelelően személyreszabott élemiszerlistát és étrendajánlót 1-2-hét múlva kapja meg a vendég, amit szintén átbeszélünk, és indulhat az életmódváltás.

Fontosnak tartom, hogy nem kell éhezni és hiányt szenvedni semmiben, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerek fogyasztásával egy életre búcsút lehet inteni a túlsúlynak, javul a vitalitás, fitté, energikusabbá válik az ember. 3 hónap múlva szoktunk kontrollmérést alkalmazni az InBodyval, ami számszerűsítve megmutatja a zsírtömeg csökkenését, az izmok növekedését, az esetlegesen fennálló rendellenesség javulását! Ilyenkor mindig egy kézzelfogható visszaigazolást kapunk arról, hogy valóban megtérült a befektetett munka.

Perfect Line
Mészáros D. Zsolt

Mi az a plusz, amit ti személyesen hozzá tudtok tenni a kezelések hatékonyságához?

Folymatosan figyeljük az aktuális trendeket. Képzésekre és tanfolyamokra járok kollégáimmal együtt, hogy a legjobb tudásunk szerint segíthessünk mindenkit, aki bizalmával megtisztel minket, és a változni akarás szándékával ellátogat hozzánk.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)