Egyel kevesebb futóműgyilkos útszakasz Szombathelyen

Végre megkapja a jól megérdemelt kozmetikát a Paragvári.

Megvan az a kereszteződés, ahol egyesben, kuplungcsúsztatással mersz csak áthaladni, mert az útburkolat már sokkal inkább hasonlít egy óriási varangyos béka bőrére, mint autóútra?

A Paragvári és a Bartók kereszteződése
Horváth G. Martin

Mert a Paragvári és a Bartók Béla kereszteződése épp ilyen. Nemrég azonban elkezdték felújítani a Paragvári burkolatát, a Hargita utca torkolatánál indultak a munkák, és fokozatosan haladnak a Bartók felé.

Útfelújítás a Paragvárin
Horváth G. Martin

A Paragvári már amúgy is régóta túl ramaty állapotban volt ahhoz képest, hogy mennyire forgalmas. Reméljük, hogy a felújítási munkálatok nem torpannak meg az ominózus kereszteződés előtt, ugyanis az az egész útszakasz legrázósabb része. A Paragvári aztán tovább a Petőfiig, a Dr. István Lajos pedig a kórházig is megérdemelne egy kis törődést.

Horváth G. Martin
Horváth G. Martin
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely