Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Egyel kevesebb futóműgyilkos útszakasz Szombathelyen

Végre megkapja a jól megérdemelt kozmetikát a Paragvári.

Megvan az a kereszteződés, ahol egyesben, kuplungcsúsztatással mersz csak áthaladni, mert az útburkolat már sokkal inkább hasonlít egy óriási varangyos béka bőrére, mint autóútra?

A Paragvári és a Bartók kereszteződése
Horváth G. Martin

Mert a Paragvári és a Bartók Béla kereszteződése épp ilyen. Nemrég azonban elkezdték felújítani a Paragvári burkolatát, a Hargita utca torkolatánál indultak a munkák, és fokozatosan haladnak a Bartók felé.

Útfelújítás a Paragvárin
Horváth G. Martin

A Paragvári már amúgy is régóta túl ramaty állapotban volt ahhoz képest, hogy mennyire forgalmas. Reméljük, hogy a felújítási munkálatok nem torpannak meg az ominózus kereszteződés előtt, ugyanis az az egész útszakasz legrázósabb része. A Paragvári aztán tovább a Petőfiig, a Dr. István Lajos pedig a kórházig is megérdemelne egy kis törődést.

Horváth G. Martin
Horváth G. Martin

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely