Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyel kevesebb futóműgyilkos útszakasz Szombathelyen

Végre megkapja a jól megérdemelt kozmetikát a Paragvári.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan az a kereszteződés, ahol egyesben, kuplungcsúsztatással mersz csak áthaladni, mert az útburkolat már sokkal inkább hasonlít egy óriási varangyos béka bőrére, mint autóútra?

A Paragvári és a Bartók kereszteződése
Horváth G. Martin
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Mert a Paragvári és a Bartók Béla kereszteződése épp ilyen. Nemrég azonban elkezdték felújítani a Paragvári burkolatát, a Hargita utca torkolatánál indultak a munkák, és fokozatosan haladnak a Bartók felé.

Útfelújítás a Paragvárin
Horváth G. Martin

A Paragvári már amúgy is régóta túl ramaty állapotban volt ahhoz képest, hogy mennyire forgalmas. Reméljük, hogy a felújítási munkálatok nem torpannak meg az ominózus kereszteződés előtt, ugyanis az az egész útszakasz legrázósabb része. A Paragvári aztán tovább a Petőfiig, a Dr. István Lajos pedig a kórházig is megérdemelne egy kis törődést.

Horváth G. Martin
Horváth G. Martin
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés