Egyhetes pedagógus sztrájk kezdődik a jövő héten

Január 23-ától, jövő hétfőn indul a PDSZ által kezdeményezett egyhetes pedagógus sztrájk.

Az akciót 5 munkanappal korábban, vagyis január 16-án délután 4 óráig be kellett jelenteni. Konkrét számokat még nem tudni a résztvevőkről számol be a klubradio.hu , de az érdekképviselet választmányi tagja, Nagy Erzsébet elmondta, hogy főként a kisebb településeken – az intézményvezetői hozzáállás nagymértékben befolyásolja a munkabeszüntetéshez csatlakozók számát. A PDSZ választmányi tagja reméli, hogy húszezer fölé nő a sztrájkolók száma. Ezen kívül bízik abban, hogy a szakképzésben dolgozók is csatlakoznak a demonstrációhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek