Egyikük részegebb volt, mint a másik, amikor autózni indultak Győr-Moson-Sopron megyében

A csornai bíróság előtt az ügy.

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy ittas vezetővel szemben és a társával szemben is, aki átengedte a vezetést a részeg társának – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlottak idén áprilisban együtt italoztak egy Győr-Moson-Sopron megyei falu vendéglátó egységében.

Az egyikük „elfáradt”, kiment az autójába aludni. Röviddel ezt követően a társa – és másik három ittas személy – utána ment, felkeltették, mivel haza szerettek volna menni. A férfi felkelt, a z autója kulcsait átadta a korábban vele együtt italozó társának, majd az öt személy a közepes fokban ittas férfi vezetésével elindult.

A rendőrjárőrök megállították őket és megállapították a sofőr ittasságát.

Az ügyészség a sofőrt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével, társát járművezetés tiltott átengedésének vétségével vádolja. Előbbi bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége, utóbbi ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt korábban volt már büntetve.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Csornai Járásbíróság fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek