Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rosszul lett és meghalt az éjszakai takarító egy szombathelyi üzemben

Órák óta nem látták, a munkatársai keresni kezdték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Elhunyt egy férfi az egyik szombathelyi gyáregységben. Éjszakai takarítóként dolgozott.

Információink szerint munkatársai a mellékhelyiségben találtak rá, miután órák óta nem látták. Feltehetőleg rosszul lett és már nem tudott segítséget kérni. Az üzemhez rendőrök érkeztek a haláleset miatt, ami megszokott dolog természetes halálesetnél is.

Korábbi esetek

Korábban beszámoltunk az Államkincstár szombathelyi épületében történt halálesetről, Haláleset miatt a rendőrség lezárta a szombathelyi Államkincstár épületét (frissítés) 2019. November 29. 09:05 ott az éjszakai portás holttestét találták meg a reggel érkezők. A férfi rosszul lett és már ő sem tudott segítséget kérni.

Haláleset miatt zárták le az Államkincstár bejáratát
TM/Nyugat.hu

Sok esetben azonban hiába van más is az illető környezetében, az életét akkor sem lehet megmenteni.

Júliusban Sorkifalud közelében Rosszul lett a volán mögött, kiszállt és meghalt egy 69 éves férfi Sorkifalud közelében 2020. July 14. 15:22 egy autó vezetője szólt az utasának, hogy egy rövid időre megáll, mert nem érzi jól magát. A férfi kiszállt az autóból, leült az árokpartra, majd lila szájjal eldőlt. Azonnal elkezdték az újraélesztését, amit a mentők folytattak, de nem jártak sikerrel.

Nem sikerült újraéleszteni az autó vezetőjét
TM/Nyugat.hu

Címlapképünk illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra