Ha van fölös 395 milliója, vegyen házat, vagy 270-ért a Bagolyvárat

És lakás is van Szombathelyen, potom 49 millióért.

Korábban is körbenéztünk már a legdrább ingatlanok környékén, két éve 120 millióért találtuk meg A legolcsóbb és legdrágább eladó házak Szombathelyen 2014. February 25. 13:31 a legdrágább eladó házat Szombathelyen. Egy évvel ezelőtt azt is megírtuk, hogy eladó 270 millióért a Bagolyvár Eladó a szombathelyi Bagolyvár, 18 szoba potom 270 millióért! 2015. April 11. 17:40 . Úgy tűnik még mindig nem vette meg senki sem, ma épp az urbanista blog írt róla .

395 milliós családi ház

Ma nem ez a legdrágább lakóház Szombathelyen, a legtöbbet egy oladi házért kérik , méghozzá 395 millió forintot.

395 milliós családi ház
-

Ennyi pénzért egy 1726 négyzetméteres telken egy 900 négyzetméteres kétszintes házat kapunk, tíz szobával. Egyedi tervezésű, kétautós garázzsal, külön lakrészekkel, külön épülettel.

270 milliós kastély - Bagolyvár

A Bagolyvárról már írtunk korábban is Eladó a szombathelyi Bagolyvár, 18 szoba potom 270 millióért! 2015. April 11. 17:40 . A hirdetés szerint 5000 négyzetméteres telken áll, 1200 négyzetméteres alapterületű, és valljuk be, elég menő lenne a tulajdonosának lenni.

270 milliós családi ház
-

A romantikus tornyos kastély felújításra szorul, de sokfolyosós, csigalépcsős és 18 szobás, borospince is jár hozzá.

225 millióért fotó nélkül, medencével és wellnessel

Egy 225 milliós találatot is kiadott keresésünk , sajnos fotót egyet sem mellékeltek (mondjuk ilyen érték mellett nem lenne rossz tudni, hogy miről is van szó, ugyanis a Google Maps is a megadott címen még csak építkezést mutat .

Ha fotó nincs is, de cserébe kapunk részletes leírást, pontos címet, miszerint: 1735 négyzetméteres telken egy 414 négyzetméteres luxusház várja az új tulajdonost az Alsóhegyen. Három szint, lakó és irodaépület, három állásos garázs, egy lakás, két iroda, számos helyiség. Geotermikus fűtéssel, napkollektorok, alacsony energiafelhasználás, és "intelligens ház" funkció.

Nem elhanyagolható, hogy a földszinten lévő wellness rész, amely beépített feszített tükrű medencét, jacuzzit és külön konditeremet foglal magába.


49 milliós lakás a Fő téren

A hirdetés szerint két lakást nyitottak egybe (korábban rendelőként működött), 175 négyzetméteres, a Fő térre néz.

49 milliós lakás
-

Saját lépcsőház vezet az emeletre, akár két lakássá is szétválasztható (98+77 négyzetméter).

44,9 millióért új építésű

A Bocska körúton kétlakásos társasházba keresnek lakót 44,9 millióért. A lakásról egyelőre csak tervrajzok érhetők el, 2016 őszére készül el.

44,9 milliós lakás
-

A majdnem 45 milliós lakás 138 négyzetméteres, 22,74 négyzetméteres terasza van és 400 négyzetméteres telek jár hozzá. Alacsony energiafelhasználású, prémium építőanyagokkal készül.

43,9 millióért szintén új építésű

Szintén egy még nem befejezett (átadás 2016 november) lakást hirdetnek olyan áron, amivel a dobogó harmadik helyén végzett gyűjtésünkben.

43,9 milliós lakás
-

135 négyzetméteres lakást kínálnak Szombathely NY-i városrészén, nappalival és egy szobával, plusz három félszobával. Ehhez még jár kocsibeálló és 15 négyzetméteres terasz is. Hőszivattyús fűtőrendszer, egyéb választható feltétek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű