Eladó lakás Herényben, a Gyöngyös patak partján!

Eladó 45 négyzetméteres kitűnő állapotú lakás Szombathely kiemelt részén. Ideális választás befektetésnek vagy otthonnak.

Herény csendes zsákutcájában, az Arborétumtól nem messze, a Gyöngyös patak partján, kis lakóközösségű társasház 2. emeletén elhelyezkedő, gázcirkós, 45 négyzetméteres, tetőtér-beépítéses, egyedi adottságokkal rendelkező, szép állapotú lakás eladó!

Eladó lakás Herényben, a Gyöngyös patak partján!
Nyugat.hu

A 2002-ben épült ingatlanban konyha- étkező, 2 külön bejáratú szoba, előszoba, közlekedő, fürdő + wc található.

Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is kitűnő állapotú, folyamatosan karbantartott. Korábbi lakói a lakás körüli homlokzat külső szigeteléséről maguk gondoskodtak, hogy annak fenntartása, fűtése minél gazdaságosabb legyen.

A lakásban modern bejárati ajtó, műanyag ablakok vannak, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A fűtésrendszer az épületben egyedileg korszerűsítésre került, így az saját kombi gázkazánnal megoldott, a leghidegebb téli hónapban 16.000 ,- Ft volt a gázdíj.

A lakásban klímaberendezés is van felszerelve.

Eladó lakás Herényben, a Gyöngyös patak partján!
Nyugat.hu

A folyosón beépített szekrények, a nappaliban és a fürdőben, a helykihasználás miatt praktikus, ablak alatt megbújó tárolók találhatók.

Eladó lakás Herényben, a Gyöngyös patak partján!
Nyugat.hu

A lakás tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, jelenlegi lakói már megtalálták következő, új otthonukat, ahova november vége/december elején tudnak beköltözni, emiatt a birtokba adást ehhez kell igazítani.

A lakást jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretnének csendes, nyugodt, természetközeli, kertvárosi környezetben élni!

Befektetésnek is tökéletes választás, mert albérletbe gyorsan kiadható!

Irányár: 31 500 000 Ft

További információ és még több fotó:

+36 30 376 7655