Elárasztotta a művészet Szombathelyt

Ilyen volt a szombati Street ArtFest.

Az előttünk álló napokban és hetekben a művészet lesz a középpontban. Idén is lesz például StreetArt Fest utcaművészeti hétvége – írtuk ajánlónkban –, mint ahogyan azt is, hogy ez egy nagyon különleges esemény.

Művészeti fesztivál 2021
Aki néz...
Nagy Zoli
Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Nemcsak utcazenéről van szó, hanem tényleg az összes művészeti ág képviselteti magát. Legyen szó képzőművészetről, kézművességről, táncról vagy zenéről, az egész belvárost ellepik majd a különböző művészek és diákok.

Művészeti fesztivál 2021
...lát
Nagy Zoli

És szombaton eljött ez a nap tartottak graffiti-workshopot és óriásfalfestést, voltak úgynevezett kapualj-, és sikátor-kiállítások, sőt, még nyári karácsonyfák is. Beszállt a buliba a Savaria Múzeum és a Berzsenyi Dániel Könyvtár is.

Művészeti fesztivál 2021
Zenét...
Nagy Zoli

Így volt a Berzsenyi téren egy könyvtársziget irodalmi és zenész attrakciókkal, a gyerekeknek mesesarokkal, ki lehetett próbálni a papírszobrászatot, feltűnt Fülöp, a strucc. A múzeum az Iseum előtt vert tábort, ahol különleges kézműves-foglalkozásokkal és ingyenes tárlatvezetéssel vártak mindenkit.

Művészeti fesztivál 2021
Képeket..
Nagy Zoli

Mindezt azonban elmesélni nem lehet annak, aki nem vett részt rajta, csak meg lehet mutatni milyen volt. De akik ott voltak, azok is újra átélhetik újra az egészet, amihez nem kell egyebet tenni, csak rákattintani akármelyik képre, és újra ott van minden, ami tegnap volt.

Művészeti fesztivál 2021
Életet
Nagy Zoli
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra