Elárverezik Göncz Árpád II. kerületi otthonát

500 millió a kikiáltási ár.

Elárverezik Göncz Árpád II. kerületben található kétszintes villáját, amiben a 2000-es évektől kezdve lakott a feleségével. A budapesti otthon kikiáltási ára 500 millió forintnál kezdődik. Licitálni egészen szeptember 30-ig lehet.

A villa a Vérhalom téren található, az aukciót a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. hirdette meg a honlapján. Eszerint az épület 1854 négyzetméteres és kétszintes, alagsorral, valamint padlástérrel is rendelkezik. A lakás bútorozott, a benne található ingóságokkal együtt 496 818 000 forintos kezdőáron lett meghirdetve - írja a Blikk .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t