Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elbóbiskolt a körforgalomban a sofőr – árokba gurult egy Renault teherautó Szombathely határában

A 86-os és 87-es utak közös szakaszán, a vépi elágazó körforgalmánál történt a személyi sérülés nélküli baleset. Videón mutatjuk meg a műszaki mentést.

Lengyel rendszámú Renault teherautó szenvedett balesetet vasárnap éjszaka Szombathely határában. A Körmend felé tartó áruszállító vezetője feltehetőleg elaludt a volánnál, járműve a körforgalomban letért az útról és kis sebességgel árokba gurult.

A balesetben senki sem sérült meg.

TM

A járművet ketten is megpróbálták kivontatni az árokból – az egyik próbálkozó egy másik lengyel teherautó vezetője volt –, de nem jártak sikerrel. A balesetet szenvedett teherautó alja „felült” a meredek árokpartra, a csörlőzés a kabin leszakadását, vagy sérülését eredményezte volna.

TM

A helyszínre darus autómentő érkezett és a zuhogó esőben visszaemelték a teherautót az úttestre. A járművet ezután nem sikerült beindítani, így elszállították a helyszínről.

TM

A látszat csal

Egy olvasónk elhajtott a baleseti helyszín mellett és üzenetet küldött a balesetről: „Egy teherautót vontató román teherautó ment árokba a volt iqor előtti körforgóban.”

Az üzenet jól mutatja, hogyan torzul villámgyorsan az információ még a szemtanúk által is. A román rendszám valójában lengyel és semmit sem vontatott, hanem egy másik teherautó próbálta kihúzni az árokból, amikor olvasónk elhajtott mellette. Ezt a szituációt értette félre a szemtanú.

Egy éve román rendszámú BMW ugratott itt mederbe

Ebben a körforgalomban már történtek pályaelhagyásos balesetek. Pontosan egy éve egy román rendszámú BMW ugratott át az első árkon, majd mederbe csapódott. Az autót az úttestről nem lehetett látni, egy kerékpáros hallotta meg a segélykiáltásokat.

A helyszín azóta megváltozott, kerékpárút épült az árok és a meder közé.

2017. januárjában egy cseh rendszámú Reanult kisteherautó hajtott itt árokba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra