Elcsalt és megerőszakolt egy 11 éves kisfiút egy pedofil Sopronban

A rendőrség elfogta a 39 éves férfit.

A Tények szerint egy 39 éves férfi egy iskolából hazafelé tartó 11 éves gyereket csalt el Sopronban, majd fogva tartotta és szexuálisan bántalmazta őt. A rendőrség elfogta a 39 éves férfit, akit pénteken tartóztattak volna le, de a tárgyalás elmaradt, mivel a vádlott nem volt olyan állapotban, hogy részt tudjon venni rajta. A Tények szerint a támadó kórházba került. A csatorna szerint nem kizárt, hogy a férfi már útközben erőszakoskodni próbált a fiúval, mert a gyerek telefonját az utcán találták meg. Lehet, hogy segítséget próbált hívni rajta.

Soproni pedofil
tények
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló