Elege lett a TV2 bemondójának az MTI híreiből

Többször belezavarodott a szövegébe.

Andor Éva, a TV2 bemondója többször is belezavarodott a szövegbe a péntek esti híradóban - hívta fel a figyelmet a 444.hu. Andor Éva először a 19. percben tévesen nyolcvanezret mondott nyolcezer helyett, majd gyorsan kijavította magát, ám ezután egy orrszippantást követően váratlanul több másodperces szünet következett. Ezt követően újra beolvasta a hírt, ám nem sokkal később újabb baki következett, amikor egy épülő lőszergyárról szóló tudósítás közben Andor Éva a „fejlesztés” szóba zavarodott bele. Ekkor hangzott el az a mondat, hogy

Jaj, ne, ezek az elmondhatatlan MTI-szövegek!

A bemondó ezt követően újra nekilátott beolvasni a hírt, ám miután kimondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf nevét, azzal megint valami probléma volt, mert ezt mondta:

Bobrovniczky. Nem úgy mondtam? … Hát szerintem Bobrovniczkyt, na jó, mindegy.

Az adás egyébként még megtalálható a TV2 archívumában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet