Eleged van? Lazulj a Csótó madaraival!

Mert hidd el, kell a romantika! Videónk, csak neked, Szombathely egyik legszebb részéről.

Emlékeztek még arra, amikor a Duna Tv képernyőijén műsorszünetben egy akváriumot közvetítettek? Sőt, én még mostanában is láttam egy hasonlót: kandallótűz lobogott egy csatornán a szünetjel helyett.

Mi azért jobbat mutatunk most neked. Nézd meg, hogyan élik életüket a szombathelyi Csótó lakói Hattyúk, vadkacsák, mandarinrécék úsznak el előttünk fantasztikus eleganciával. (Az utóbbi, különleges formájú és színű madarak rejtélyét olvasóink fejtették meg nekünk nemrég Olvasóink megfejtették: milyen csodamadár lubickolt a szombathelyi Csótó vizén 2018. October 16. 17:36 .) Minek bármin kiakadni, mikor ilyen szép dolgok vannak a világban? Jó lazulást!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video