Megijedt egy furgontól és fékezés közben elesett egy robogóval közlekedő nő

A mellékútról érkező ételszállító megállt a kereszteződésben, majd mivel a sofőr nem látott jól a parkoló autóktól, ezért becsorgott a felezővonalig. A robogón érkező nő ettől megijedt, erősen fékezett és elesett.

Az elsődleges adatok alapján súlyos sérülést szenvedett az a nő, aki Yamaha robogójával elesett a szombathelyi Kálvária utcában kedden dél körüli időpontban

Megijedt a kereszteződésbe beguruló VW-től egy robogóval közlekedő nő Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A mentők kórházba szállították.

Elesett és súlyosan megsérült egy robogóval közlekedő nő Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Bár hozzánk úgy érkezett az információ, hogy a robogóst elütötték, azonban nem ez történt.

Az erősen fékező robogó kisodródott, a vezetője súlyosan megsérült
TM/Nyugat.hu

Beszéltünk a helyszínen álló Volkswagen vezetőjével, akitől megtudtuk, hogy ételt szállít rendszeresen a közeli utcába, ezért jól ismeri a kereszteződést. Rutinszerűen megállt a Somlay Artúr utca sarkán, majd mivel a parkoló autóktól nem lehet belátni a Kálvária utcát, ezért lassan becsorgott a kereszteződésbe.

Parkoló autó nehezítette a kilátást
TM/Nyugat.hu

A menetirány szerinti bal oldalról érkezett a Yamaha robogó. A kétkerekűt vezető nő valamiért megijedt a lassan guruló autótól és nagyot fékezett. Ettől elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, elesett és a járdára sodródott. Az elsődleges adatok alapján töréses sérülést szenvedett.

Elesett és súlyosan megsérült egy robogóval közlekedő nő Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A VW és a Yamaha nem ütközött.

Elesett és súlyosan megsérült egy robogóval közlekedő nő Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Az egyik közeli házban lakó férfi megerősítette, hogy viszonylag gyakran parkolnak járművek a kereszteződés közelében, belül az 5 méteres határon, ami nagyon megnehezíti a kikanyarodást a Kálvária utcába.

A jelenlegi pontrendszer alapján egyébként ez 2 büntetőpontot érő szabálysértés. (1505 Megállás útkereszteződésben és az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méteres távolságon belül) ( Forrás ) KRESZ 40.§ 5/d: Tilos megállni (…) útkereszteződésben és az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méter távolságon belül, ha a közúti jelzésből más nem következik (…) ( Forrás )
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló