Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Átesett a pedálon a biciklijét toló ittas férfi Szombathelyen

Beverte a fejét egy kerékpárját toló férfi, miután a lába beleakadt a kétkerekű pedáljába és elesett. A mentők kórházba szállították a gyalogost.

Balesetet szenvedett egy kerékpárját toló középkorú férfi a szombathelyi Paragvári utcában vasárnap délután.

Az ittas férfi elmondása alapján a pedálban botlott meg, majd arccal az aszfaltra zuhant és fejsérülést szenvedett.

Biciklit toló ittas férfi esett el Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Azt elsőre nem lehetett megállapítani, hogy a férfi az alkoholtól beszél zavartan, vagy az ütéstől, ezért mentőt hívtak hozzá, akik kivizsgálásra kórházba szállították a sérültet. (Fejet ért sérülés, vagy annak gyanúja esetén a mentők saját felelősségére sem hagyhatják a helyszínen az érintettet.)

Fontos, hogy az illető gyalogosnak minősül, ha tolta a kerékpárját, így a rendőrség nem vizsgálja közlekedési balesetként az eset körülményeit és a férfinek az ittassága miatt sem kell felelnie, mivel másnak nem okozott kárt, vagy sérülést.

Biciklit toló ittas férfi esett el Szombathelyen
TM/Nyugat.hu
A férfi lezáratlan kerékpárjáért rendőrautó érkezett, amivel biztonságos helyre szállították a kétkerekűt. Gázolás hasraütésre " Elgázoltak egy bácsit a Paragvárin a Deáknál! Óvatosan arra!!! " - írta ki egy szombathelyi asszony a Facebookra a jószándékú figyelmeztetést. Az illetőnek megírtuk, hogy szó sem volt gázolásról, ezután törölte a bejegyzést. - Semmi rosszat nem akartam, csak kocsival mentem arra és láttam a földön a biciklit, mellette a fekvő férfit, akihez ketten hajoltak le éppen és állt ott egy sötét autó. Teljesen egyértelműnek tűnt, hogy pont előtte ütötték el. Figyelmeztetni akartam másokat, hogy biztosan torlódás lesz majd ott a baleset miatt. Elnézést, kicsit elkapkodtam! - írta nekünk nem sokkal később a bejegyzést közzé tevő asszony.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra