Kerülgették az úttesten fekvő, sérült asszonyt az autósok Szombathelyen, de nem álltak meg

A buszmegállóhoz siető asszony csizmája megcsúszott a vizes úttesten és elesett. Az ezután érkező gépkocsivezetők sorra kerülték ki a fekvő nőt. Kérdés, hogy ha az édesanyjuk feküdt volna ott, akkor mit szólnának?

Sérült gyalogoshoz hívták a mentőket a szombathelyi Jókai Mór utcába pénteken délelőtt. Egy asszony esett el az úttesten a Kálvária utcához közeli buszöböl előtt, a Bagolyvár felé vezető sávban.

Elesett és megsérült egy gyalogos a szombathelyi Jókai Mór utcában
TM/Nyugat.hu

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Olvasónk beszámolt az esés után történtekről.

-Csak lassan haladt a forgalom, az autóból nem láttuk, hogy miért. Aztán amikor az autónk előtt haladó jármű behajtott a buszöbölbe, akkor kiderült az ok, egy néni feküdt az úton, őt kerülgették a járművezetők. Azonnal félreálltam és közben egy mentődolgozó is odasietett az asszonyhoz, akinek a csizmatalpa megcsúszott a vizes úttesten és esés közben valószínűleg eltört valamije – mondta el a férfi.

Elesett és megsérült egy gyalogos a szombathelyi Jókai Mór utcában
TM/Nyugat.hu

-A mentődolgozó értesítette a mentőket, én térdelve tartottam a fekvő asszony fejét, meg kérdeztük, hogy mi történt vele, hogy érzi magát, miben tudunk neki segíteni. Közben folyamatosan haladtak el mellettünk az autók. A mentők kiérkezéséig talán öten kérdezték meg, hogy tudnak-e segíteni, nekik ezúton is köszönöm. Nagyon felháborított, hogy a gyalogos elesése után sokan egyszerűen elhajtottak mellette. Egy autó beállt a sávba elakadásjelzővel, hogy nehogy valaki áthajtson rajtunk.

Elesett és megsérült egy gyalogos a szombathelyi Jókai Mór utcában
TM/Nyugat.hu

A mentők az asszonyt kórházba szállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló