Életeket mentett a szén-monoxid-érzékelő Zalaegerszegen

Nagy baj lehetett volna.

Társasházi lakás pincéjében mentett életet a szén-monoxid-érzékelő Zalaegerszegen, az Ady Endre utcában csütörtökön a kora esti órákban.

A körmendi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a helyszínen, mérőműszereik kimutatták a szén-monoxidot a levegőben. A tűzoltók a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereket, közben a pincét átszellőztették. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség – közölte a katasztrófavédelem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek