Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Életet mentett a fényvisszaverő felnicsík Szombathelyen

A videón jól látszik, mennyit jelent a pár ezer forintos kiegészítő. Itt konkrétan a sötét ruhás, kivilágítatlan biciklis az életét vagy minimum a testi épségét köszönheti neki és a sofőr gyors reakciójának. Beintés volt érte a köszönet.

Nem tudni, hova sietett ma hajnalban az a két kerékpáros, akik nagy sebességgel akartak ráhajtani a kihaltnak gondolt Bartók Béla körútra Szombathelyen. Az autó vezetőjének nem volt sok ideje felmérni, hogy a hirtelen előbukkanó és a kocsi elé tartó fénykörrel mi a teendő. Beletenyerelt a dudába és vészfékezett. A fékcsikorgás és a hangkürt megtette a hatását, a kerékpáros félrerántotta a kormányt, beintett a sofőrnek, majd társával együtt eltekertek.

Az autóban műszaki eszközök estek a padlóra, de anyagi kár nem keletkezett. Az nagyon valószínű, hogy a fényvisszaverő felnicsík hiányában a sofőr már csak akkor veszi észre a gyorsan tekerő, sötét ruhás kerékpárost, amikor a lökhárító a levegőbe repíti.

Kérjük, a szülők is gondolkodjanak el rajta, vajon megéri ez a fényvisszaverő kiegészítő azt a néhány ezer forintot, amibe belekerül? A lassításnál van idő elmélázni rajta, mit lát az érzékeny kamera a kerékpárosból? Konkrétan csak a fényvisszaverőt.

Videónk végén egy bónuszfelvételt is megmutatunk, az pár perccel korábban készült, és egy dekoratív hölgyet ábrázol, nem túl előnyös pózban. Sejtésünk szerint a videó szereplői az autóvezetőt leszámítva ittasak voltak. (Az úttestről felszedett hölgy ezt akadozó nyelvvel el is ismerte, majd a sofőr kérésére gyalog folytatta útját hazafelé.)

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló