Életet mentett a fényvisszaverő felnicsík Szombathelyen

A videón jól látszik, mennyit jelent a pár ezer forintos kiegészítő. Itt konkrétan a sötét ruhás, kivilágítatlan biciklis az életét vagy minimum a testi épségét köszönheti neki és a sofőr gyors reakciójának. Beintés volt érte a köszönet.

Nem tudni, hova sietett ma hajnalban az a két kerékpáros, akik nagy sebességgel akartak ráhajtani a kihaltnak gondolt Bartók Béla körútra Szombathelyen. Az autó vezetőjének nem volt sok ideje felmérni, hogy a hirtelen előbukkanó és a kocsi elé tartó fénykörrel mi a teendő. Beletenyerelt a dudába és vészfékezett. A fékcsikorgás és a hangkürt megtette a hatását, a kerékpáros félrerántotta a kormányt, beintett a sofőrnek, majd társával együtt eltekertek.

Az autóban műszaki eszközök estek a padlóra, de anyagi kár nem keletkezett. Az nagyon valószínű, hogy a fényvisszaverő felnicsík hiányában a sofőr már csak akkor veszi észre a gyorsan tekerő, sötét ruhás kerékpárost, amikor a lökhárító a levegőbe repíti.

Kérjük, a szülők is gondolkodjanak el rajta, vajon megéri ez a fényvisszaverő kiegészítő azt a néhány ezer forintot, amibe belekerül? A lassításnál van idő elmélázni rajta, mit lát az érzékeny kamera a kerékpárosból? Konkrétan csak a fényvisszaverőt.

Videónk végén egy bónuszfelvételt is megmutatunk, az pár perccel korábban készült, és egy dekoratív hölgyet ábrázol, nem túl előnyös pózban. Sejtésünk szerint a videó szereplői az autóvezetőt leszámítva ittasak voltak. (Az úttestről felszedett hölgy ezt akadozó nyelvvel el is ismerte, majd a sofőr kérésére gyalog folytatta útját hazafelé.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló