Élettársa unokájával fajtalankodott a férfi

Még 12 éves sem volt a gyermek.

A Vas Megyei Főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint legalább háromszor végzett szexuális cselekményeket élettársa kiskorú unokájával.

A büntetőjogi szabályozás szerint szexuális cselekmény a közösülés és minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, fenntartására vagy kielégítésére alkalmas, vagy arra irányul.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni – zárta közleményét a Vas Megyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek