Életveszélyesen megsérült egy fiatal nő a 87-es úton, Kőszegnél

Jelenleg teljes az útzár a 87-es úton, a forgalmat elterelik.

Szombathely felől Kőszeg felé tartott szerda délután egy Opel, amikor Kőszeg közelében eddig tisztázatlan okból áttért a szembejövő sávba, ahol először érintőlegesen ütközött egy autóval, majd a mögötte érkező kisteherautóval csapódott frontálisan.

Életveszélyesen megsérült egy autós a 87-es úton
Nyugat.hu

A szemtanúk elmondása szerint az autó fokozatosan tért át a szembejövő sávba, és a sofőr még akkor sem fékezett vagy reagált, amikor az első autóval érintőlegesen ütközött, hanem egyenesen ment tovább, és fékezés nélkül ütközött a másik autóval. A rendőrség vizsgálja a baleset okát, nem kizárt, hogy rosszullét miatt történt.

Jelenleg teljes az útzár a 87-es úton, súlyos baleset történt
Nyugat.hu

Az Opelt vezető nő életveszélyesen megsérült, a Ford Transit vezetőjét pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Opel vezetője beszorult az autóba, a tűzoltók vágták ki. A Ford motortere a balesetben kigyulladt, a sérült sofőrt a megálló autósok emiatt kivették a járműből. Szerencsére a tüzet sikerült időben megfékezni.

Jelenleg teljes az útzár a 87-es úton, a forgalmat elterelik.

A balesetnél megálló szemtanúk szerint a 112-es központ tárcsázása után csak nagyon lassan, 5-10 perc elteltével indult csak el a segítség, mivel a segélyhívó központban felesleges kérdésekkel és többszöri visszakérdezésekkel hátráltatták őket. Úgy tudjuk, hogy a központ munkatársa azt is nagyon nehezen értette meg, hogy a baleset a 87-es úton, Kőszeg és Szombathely között, Kőszeg közelében, még Lukácsháza előtt történt, erre többször is visszakérdezett, illetve a segítséget kérő elmondta, hogy mi történt, majd miután a kezelő végighallgatta a történetet, újra elmondatott mindent a bejelentővel, csak ezután kapcsolta a tűzoltókat. A szemtanú elmondása szerint ezt a rendőrségi jegyzőkönyvbe is beleiratták.

Életveszélyesen megsérült egy autós a 87-es úton
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló