Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elhajtott a balesetet okozó sofőr a 84-esen - frontális karambolt előzött meg a Renault vezetője

Áttért a szemközti sávba egy jármű hajnalban a 84-es főúton. A szemből érkező Renault vezetője mentette, ami menthető és a padkára kormányozta az autóját, de így is ütköztek. Az okozó megállás nélkül elhajtott.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Káld felől Sárvár irányába tartott a 84-es főúton egy Renault személyautó, amikor Gérce közelében egy eddig ismeretlen típusú, feltehetőleg tehergépkocsi áttért a sávjába.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A sofőr az elmondása alapján a padkára kormányozta az autóját, hogy elkerülje a frontális balesetet, de az érintőleges ütközést már nem tudta kivédeni.

Az ismeretlen jármű nem csak megkarcolta a Renault oldalát
112press.hu

Miután megállt és sikerült kiszállnia a roncsolódott ajtón, észlelte, hogy a másik jármű nem maradt ott a helyszínen. Néhány száz métert sétált a kanyarig és benézett az erdőbe is, keresve a másik felet, de nem járt sikerrel, a baleset okozója elhajtott a helyszínről.

Renault oldalának ütközött és elhajtott egy jármű Gérce közelében, a 84-es főúton
112press.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Személyi sérülés nem történt.

A tulajdonosa munkába járásra használta az autót
112press.hu

A közelben található olyan kapu, amely rögzíti az alatta elhaladó járművek rendszámát, így ha valaki hazatérve egy idegen visszapillantó tükröt talál a saját teherautóján és 2020. október 22-én hajnalban járt a 84-es főút gércei szakaszán, akkor saját érdekében is jelentkezzen a rendőrségen.

DSC_6630
112press.hu

A baleset egyenes szakaszon történt, hajnalban. Elképzelhető, hogy az okozó sofőr egy pillanatra elbólintott a volán mögött. Nem rajta múlt, hogy nem történt súlyos baleset a 84-es főúton. Az elhajtó vezető azt sem tudhatta, okozott-e sérülést a kiruccanása a másik sávba.

DSC_6665
112press.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

112press

Hirdetés