Ittas nő menekült el baleseti helyszínről egy Citroen roncsával Szombathelyen

A totálkárosra törött autót még be tudta indítani és olajat folyatva azonnal elhagyta a helyszínt.

Pénteken délután számoltunk be arról, hogy egy férfi balesetet okozott, majd utasait és autóját hátra hagyva elszaladt Balesetet okozott Szombathelyen, majd elszaladt January 21. 17:17 a helyszínről.

Fél nap elteltével egy nő hagyta el a baleseti helyszínt, de ő a ronccsal távozott.

A nyomok alapján a Savaria Plaza irányába tartott a Sorok utcában az autó, amikor egy egyenes szakaszon a sofőr áttért a menetirány szerinti bal oldalra, áthajtott a padkán, majd autójával egy társasháznak, annak teremgarázs-falának ütközött.

A Citroen csúnyán összetörött az ütözésnél, de az ittas sofőr beindította a motort és elhajtott a helyszínről
TM/Nyugat.hu

- Arra ébredtem 3:30 körül, hogy nagy csattanás kíséretében megremegtek a falak. Balesetre gondoltam és kinéztem az ablakon, de semmit sem láttam a Sorok utcán - mondta egy házban lakó asszony. - Teljes csend volt kint, hajnalban. Aztán hallottam, hogy valaki beindít egy motort. Akkor láttam meg egy ezüst színű, csúnyán összetört elejű autót, közvetlenül a házfal mellett. A sofőr kijárt az útra, majd erőlködő motorral, olajat folyatva elhajtott a Juhász Gyula utca felé. Lehetett hallani, hogy a Móricz Zsigmond utcában folytatja az útját, de az autó akkor már nagyon csörgött, csattogott.

Hajnalban ütközött ház falának a sofőr Szombathelyen, majd rögtön el is hagyta a helyszínt
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a rendőrök egy bevásárlóközpont parkolójában találták meg a roncsot, az olajcsíkot és elpotyogtatott törmelékeket követve. Megtalálták a sofőrt is, aki ittas volt.

Jobbra a Perint medrébe hajtott volna az ittas sofőr, de így a ház fala állította meg az autóját egy rövid időre
TM/Nyugat.hu
Arról nem tudunk, mi volt a terve a meneküléssel.

Jobbra a Perint medrébe hajtott volna az ittas sofőr, de így a ház fala állította meg az autóját egy rövid időre
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló