Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Olvasóink segítségét kérjük: elhajtott a baleset okozója Szombathelyen, valószínűleg hamis a rendszáma is

Nyaralni indult a vétlen sofőr, de ennek most lőttek.

Tart a helyszíni szemle a szombathelyi Brenner Tóbiás körúton, miután egy Opelbe belehajtott egy ismeretlen, de feltehetőleg Volkswagen típusú, sötét színű autó. A vétkes sofőr szinte azonnal elhajtott a helyszínről.

Egy szemtanú felírta a rendszámát, de ez nagy valószínűséggel hamis, ugyanis nem tartozik egyetlen egy járműhöz sem, amit azonosítani lehetne. Ezért kérjük olvasóinkat, hogy aki péntek délután 3 óra környékén látott egy összetört elejű, sötét színű, feltehetőleg Volkswagen típusú személyautót, vagy azóta látta Szombathelyen és környékén, az jelezze a rendőrségnek.

Az Opelt vezető férfi nyaralni indult és éppen egy gyalogost akart átengedni a zebrán, amikor megtörtént a baj. A gyalogos szerencsére még nem indult el, különben elütötték volna, a másik kocsi ugyanis fékezés nélkül nekiment az Opelnek, melynek komolyan megrongálódott a hátulja – tulajdonosa hozzájárult a rendszám megmutatásához.

TM

Valószínűleg készült felvétel is a balesetről, így keresni fogják a rendőrök az elkövetőt, aki az ütközés után gázt adott, és a Kálvária utca irányába elhajtott. Az Opel vezetőjének idő kellett, mire felocsúdott a történtekből, így nem tudta rendesen megnézni a másik autót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra