Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt a bobai balesetben vétlen sofőr

A baleset május 6-án történt a hírhedt kereszteződésben. A vétlen sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba.

A balesetről május 6-án részletesen beszámoltunk Kisbusz és személyautó ütközött Boba és Egyházashetye között May 06. 08:10 . Az eset másnapján a rendőrség az alábbi közleményt adta ki:

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 8415-ös számú úton. Egy celldömölki lakos autóbusszal közlekedett Borgáta felől Boba irányába, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a 8429-es számú út kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, neki jobbról érkező személygépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a személyautó vezetője és utasa súlyos, az autóbusz vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Információnk szerint a súlyosan megsérült férfit mentőhelikopterrel a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították, ahol több műtétet is végrehajtottak rajta, de az életét nem sikerült megmenteni, május 15-én elhunyt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra