Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elhunyt Horváth Katalin, aki nemcsak horoszkópot készített a Nyugat olvasóinak, hanem Magyarország jövőjéről is jósolt

Május végén vesztette életét az ismert szombathelyi jósnő.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Testvére adta hírül a Facebookon, hogy május 26-án, kedden délelőtt elhunyt az ismert szombathelyi jósnő, Lakatosné Horváth Katalin. Részleteket nem közölt haláláról, mi viszont most szeretnénk megemlékezni a jósnőről, akire régebbi olvasóink még valószínűleg emlékeznek is, hiszen jó néhány éven keresztül rendszeres horoszkópot készített a Nyugat.hu-nak is.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Katalin egy sorsforduló révén 2000-ben alapította meg saját cégét és kezdte meg pályafutását jósnőként Szombathelyen. A Mérleg jegyében született, és születése napjául is e jegy urát, a Vénusz napját, a pénteket választotta.

„A feladatom tudom. Mint ember, nő harmóniát teremtek saját tetteim, erkölcsi nézeteim, vállalt kötelezettségeim és egyéni képességeim között. A 'hozott' tudásomat és az életemben tanultakat kamatoztatom úgy, hogy segítek másoknak, és abból is tanulok. Tudom, hogy a biztos alapokat az önzetlen szeretet adja az életünkben és az alázat, amit tanúsítunk sorsunk iránt. Munkámban is szem előtt tartom mindezt, amikor a vendégeim segítségért fordulnak hozzám” – mesélte lapunknak még korábban.

Lakatosné Horváth Katalin horoszkópja sokakat megmozgatott, még 2007-ben egy budapesti olvasónk írta, Eddig nem hittem a horoszkópban... 2007. January 02. 05:06 hogy egészen addig nem hitte a horoszkópban, amíg el nem olvasta a 2006. január 1-jén oldalunkon megjelentet.

Ha ez a horoszkóp valóban 2006. január 1-jén készült, akkor minden elismerésem! Eddig nem hittem a horoszkópokban, de Lakatosné Horváth Katalin meggyőzött arról, hogy ebben a szakmában is vannak profik!

Szintén 2006-ban, Katalin parányi jósirodájában voltunk vendégek, ahol a kristálygömbök és ingák társaságában a modern jövendőmondás elengedhetetlen kelléke, azaz a számítógép segítségével kutattuk Magyarország jövőjét. Gyurcsány a Nappal révbe ér – A jósnő 2006-ról 2006. January 10. 08:29 A monitoron a 2006-os év horoszkópja és egy rejtjelekkel teletűzdelt ábra volt, a jósnő pedig ebből, mint tenyérből olvasta ki a jövőt. Néha ingáját is segítségül hívta, mint a matematikában, hiszen fontosnak tartja az ellenőrzést is.

Ha kíváncsi, mit jósolt 2006-ban Katalin Magyarországnak és lakóinak, alábbi cikkünkre kattintva elolvashatja!

Gyurcsány a Nappal révbe ér - A jósnő 2006-ról

Előttünk, a parányi jósirodában, a kristálygömbök, ingák társaságában a modern jövendőmondás elengedhetetlen kelléke, a számítógép segítségével kutattuk a jövőt. A monitoron a 2006. év horoszkópja, egy rejtjelekkel teletűzdelt ábra. Lakatosné Horváth Katalin jósnő ebből, mint tenyérből olvasta ki a jövőnket. A részletek igazáról néha az ingáját is tudakolta, mint a matematikában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés