Meghalt egy kamionsofőr Balogunyom közelében

A 86-oson állt félre a kamionnal.

Úgy tudjuk, hogy pénteken reggel kopogott be valaki a fülkébe, mivel a kamion nem jó helyen állt, de senki nem válaszolt a zörgetésre.

A vezetőfülkében ezután megtalálták a holttestet. A férfin már nem lehetett segíteni.

A helyszínre riasztott mentőegység egy 60 év körüli férfi halálát állapította meg a helyszínen, újraélesztés megkezdésére sajnos már nem volt lehetőség - válaszolt a 112Press megkeresésére Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat  kommunikációs szervezője.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a haláleset kapcsán semilyen eljárást nem folytat - közölte kérdésünkre Cser Zsófia c. rendőr főhadnagy, sajtóreferens.

Az egyházashetyei motoroshalálnál is felhívtuk a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az, hogy ha valaki rosszul érzi magát vezetés közben, akkor álljon meg és kérjen segítséget, de semmi esetre se folytassa az útját, bízván abban, hogy csak múló rosszullétről van szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló