Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt a Nagy Lajos Gimnázium egykori legendás igazgatója

Kártyás László 78 éves volt.

Szombaton váratlanul elhunyt Kártyás László a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium (NLG) legendás igazgatója, aki 1968 óta tanított az iskolában biológiát és kémiát. 1976-ban lett az intézmény igazgatója, egészen 1999-ig tartott megbízatása.

Személyisége, szervezőképessége, tanítási módszere nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Nagy Lajos az ország egyik legjobb gimnáziuma lett. "Nagy Lajososnak" lenni azóta is összetartó erő az ott végzettek között.

Kártyás László
Kártyás László (1938-2016)
Garai Antal Atom

Utána kuratóriumi tagja, illetve titkára volt a Nagy Lajos Gimnáziumért Alapítványnak, és tagja volt a Nagy Lajos Gimnázium Öregdiák Egyesületének is.

Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna, a gimnázium igazgatója elmondta, hogy megrázta őket a hír. A diákokkal együtt hétfőn néma felállással és gyertyagyújtással emlékeztek meg a volt igazgatóról.

Kártyás László 78 éves volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra