Elhunyt a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója, Czenek László

A városban terjengő hírek szerint a koronavírus okozta a halálát.

Hivatalos Facebook-oldalán közölte a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége, hogy elhunyt a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója, Czenek László.

Az iskola még nem adott ki hivatalos közleményt a történtekkel kapcsolatban, viszont a városban terjengő hírek szerint a koronavírus okozta a halálát.

Megrendülten és megdöbbenve adom közre a gyászhírt, hogy Czenek László, a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója elhunyt. :( Nyugodjék békében!

Közzétette: Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége – 2021. február 22., hétfő
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek