Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt Tóth István, szombathelyi tűzoltó főtörzsőrmester

61 éves volt.

Tóth István nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester, Szombathely Város Tűzoltóságának egykori különleges szerkezelője 2021. június 7-én, életének 61. évében elhunyt – közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A főtörzsőrmester 1985. április 1-jén kezdte szolgálatát Szombathelyen, mint beosztott tűzoltó, majd gépkocsivezető lett 1992. március 1-jén. 1996. március 1-től különleges szerkezelőként szolgált egészen 2003. január 1-ig, nyugdíjba vonulásáig. Tűzoltó szolgálata alatt tíz év után járó szolgálati jel elismerésben részesült.

Tóth István nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmestert a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a saját halottjának nyilvánította. Búcsúztatására 2021. június 18-án 12:30-kor a salköveskúti temetőben kerül sor.

Tóth István nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester emlékét kegyelettel őrzi a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság személyi állománya – írják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra