A Parlament előtt az Új Magyarországért tüntető tömeg

A Magyar Péter által meghirdetett demonstráción munkatársunk is ott van.

Egyelőre nem lehet pontosan megállapítani, hányan vannak a NER-rel szembefordult és egyre aktívabb Magyar Péter által bejelentett tüntetésen Szombathelytől Nyíregyházáig folyamatosan érkeznek a Magyar Péter szervezte tüntetésre az emberek April 06. 13:40 , az első benyomásunk szerint több tízezren gyülekeztek a Deák tér környékén.

Tüntetők gyülekeznek a Deák téren 2024. április 6-án
Fuxreiter Erik

A tömeg már elindult a Parlament felé, ahol több beszéd is elhangzik. a Bajcsi-Zsilinszky úton hosszúra nyúlik a menet. A tüntetés egyébként a Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért nevet kapta.

Tüntetők gyülekeznek a Deák téren 2024. április 6-án
Fuxreiter Erik

Magyar szombat délelőtt a tüntetés előtt jelentette be Magyar Péter bejelentette egyesülete nevét April 06. 12:13 , hogy elindult a Talpra Magyarok Közössége hivatalos oldala, illetve a szerveztük egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület lett.

Tüntetők gyülekeznek a Deák téren 2024. április 6-án
Fuxreiter Erik

A tömeg közben végigvonult a Bajcsy Zsilinszky úton, a menet eleje megérkezett a Parlament elé.

Tüntetők a Bajcsy Zsilinszky  úton 2024. űprilis 6-án
Fuxreiter Erik

A demonstráció a tervek szerint délután ötig tart, nemsokára jelentkezünk friss infókkal és képekkel jelentkezünk.

Tüntetők a Parlament előtt 2024. június 6-án
Fuxreiter Erik
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet