Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Éljen Szombathely! Egyesület szerint a Fidesz KDNP csúnyán átverte Gregersen-Labossa György lelkész urat

Mutatjuk teljes közleményüket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Éljen Szombathely! frakció megdöbbenéssel olvasta a Fidesz KDNP gyűlöletkeltő szennylapjában, a Szombathelyi Hírlapban, hogy Gregersen-Labossa György lelkész úr arról beszél, hogy őt a baloldal kirúgta az önkormányzat oktatási bizottságából. Lelkész úr nehezményezi továbbá, hogy a sajtóból értesült a döntésről.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Tisztelt lelkész úr! Önt a Fidesz KDNP frakció távolította el a bizottságból. A közgyűlési döntés értelmében az oktatási bizottságba a Fidesz KDNP az eddigi kettő helyett egy főt delegálhat. A kereszténydemokrata frakció úgy döntött, hogy nem ön, hanem Dr. Takácsné Dr. Tenki Mária lánya, Dr. Takács Eszter lesz a bizottság tagja. Azzal indokolták a döntésüket, hogy ön nem vesz részt a bizottság munkájában, alig jár bizottsági ülésekre. Arról, hogy önnel ezt a döntését nem egyeztette a kereszténydemokrata frakció, arról mi nem tehetünk. Sajnáljuk, hogy ilyen tisztességtelenül viselkedtek önnel szemben a Fidesz KDNP vezetői.

Végezetül hadd jegyezzük meg, hogy mi is rendkívül meglepődtünk a jobboldal döntésén. Mi úgy számoltunk, hogy nem az egyébként ügyvédként számos önkormányzati megbízással rendelkező képviselőasszony gyermeke, hanem ön marad a bizottság tagja. A döntést a Fidesz KDNP hozta, rajtuk kérje számon.

Éljen Szombathely! frakció

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés