Elkapták az online csalót

A sárvári bíróság elé kell állnia.

A Sárvári Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018 októberétől 2021 júniusáig 29 sértettnek okozott összesen több mint 185.000 forint kárt.

A vád szerint a férfi online hirdetésekben kínált kedvező áron márkás árucikkeket, köztük karórát, vízálló fényképezőgépet, hangszórót, fülhallgatót, játékkonzolokat, illetve számítógépes játékokat.

A hirdetésre jelentkezőknek azt ígérte, ha a megvásárolni kívánt termék vételárát a számlájára utalják, a megrendelt árut postázni fogja. Viszont semmit sem küldött, nem is állt szándékában, a hirdetéseket csak azért tette közzé, hogy pénzhez jusson.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság dönt majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek