Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elképesztő: egy másodpercen múlt a tragédia (a rendőrség videója)

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Simontornya belterületén – a 64-es főúton – levő vasúti átjáróban közlekedett egy személygépkocsi vezetője 2020. szeptember 4-én az esti órákban, amikor a tilos jelzés ellenére – miután a sorompót letörte – áthajtott az átjárón, majd fennakadt a síneken. Alig egy másodpercen múlott, hogy az éppen akkor érkező vonat nem sodorta el. A sofőr még néhány percet vesztegelt a vasúti átjáró mellett, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A balesetet térfigyelő kamera is rögzítette.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben. Az eljárás során kiderült, hogy az autót egy 65 éves veszprémi nő vezette, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. Az asszony elismerte a bűncselekmény elkövetését, de arra magyarázatot adni nem tudott, hogy miért hagyta el a baleset helyszínét.  

Ebben a vasúti átjáróban évente több alkalommal törik le a sorompó csapórúdját a figyelmetlen járművezetők. A balesetek elkerülése érdekében kérünk minden közlekedésben résztvevőt, hogy fogadják meg tanácsainkat!

• A vasúti átjárókat minden esetben fokozott óvatossággal közelítsék meg!

• Még akkor is tekintsenek körbe, ha a vasúti fényjelző fehéren villog!

• Ha lámpa pirosan világít, soha ne hajtsanak az átjáróba!

• Amennyiben sorompó is van a vasúti átjáróban, és az mozgásban van, vagy már lecsukódott, álljanak meg, és csak szabad jelzés esetén induljanak el újra!

- írja a police.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés