Elkészült a Szájer-sztori Hitler-bukásos változata

Az alkotók elképzelték, hogyan fogadta a Főnök a brüsszeli csatornamászás hírét.

Ahogy azt borítékolni lehetett, elkészült Szájer József brüsszeli kalandjainak Hitler-bukásos változata.

Ezen változat szerint Orbán Viktor van a vezér szerepében, aki először meglehetős nyugalommal fogadja az orgia hírét. Elrendeli, hogy Szájer mondjon le gyorsan a mandátumáról, ne várjon vele olyan sokat, mint Borkai.

A főnök akkor veszíti el a türelmét, amikor kiderül, hogy mindez egy melegbárban történt, és drog is volt a táskában.

Merthogy pont a legrosszabbkor jött, miután mesekönyveket daráltak és beleírták az alkotmányba a nőt és a férfit.

És hogy tele van a töke Sorossal, akinek a keze van a dologban.

A vezér azon dühöng, hogy nem tud mit kezdeni a vírussal, hogy feleslegesen költ milliárdokat médiára, üresek a lelátók, Trump megbukott, a pápának elment az esze és Putyin rajtunk kísérletezik a vakcinájával.

Miközben Cili a folyosón pityereg, Mészáros Lőrinc azt az utasítást kapja, hogy vegye meg a brüsszeli klubot és zárassa be.

A vezért végül azon vigasztalódik, hogy a Fradi azért helytállt és a válogatott is kijutott az Eb-re. 2022 még messze van, addig még szereznek édesburgonyát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video