Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elkötötte szülei Fordját és ittasan oszlopnak, majd Fiatnak hajtott egy 16 éves fiú Szombathelyen

Kipróbálta, hogyan gyorsul az autó.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fiú kipróbálta, hogyan gyorsul a Ford a szombathelyi Kárpáti Kelemen utcában. Egy villanyoszlop és egy fa még nem tudta megállítani, egy parkoló Fiat viszont már igen. Elsötétült a Kárpáti Kelemen utca két nagy csattanást követően. Több környékbeli is felébredt a zajra és volt, aki látatlanban is sejtette, hogy ismét egy parkoló autóba hajtott valaki, ez ugyanis nem az első ilyen jellegű baleset az utcában.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Meg nem erősített információnk szerint ketten ültek abban a Fordban, ami Olad irányába tartott vasárnap hajnalban. Egy enyhén jobbra ívelő kanyar kifogott a 16 éves (azaz vezetői engedéllyel nem rendelkező), ittas fiatalemberen, a Ford áttért a szemközti sávba, majd az útról leszáguldva először egy fával ütközött, majd nekihajtott egy villanyoszlopnak, amit kidöntött. A Ford ezután belehajtott egy út szélén parkoló Fiatba, amit kerítésnek lökött.

Baleset Kárpáti Kelemen utca
Tánczos Mihály

A balesetben senki sem sérült meg. Később az is kiderült, hogy a fiatalember a szülei autójával furikázott a városban, a szülők tudta nélkül. A 16 éves fiúért rendőrautó érkezett és vérvételre előállították. A totálkárosra tört Fiatról megtudtuk, hogy kölcsönben volt a mostani használójánál, amíg a saját autója szervizben van. A tulajdonos előző autójába szintén hátulról hajtottak bele.

A kidöntött kandeláber az önkormányzathoz tartozik - ezt állapította meg az áramszolgáltató. Mivel életveszély nem áll fenn, ezért nem hozzájuk tartozik az eset, értesítik az önkormányzatot, így annak kell gondoskodnia a helyreállításról.

Baleset Kárpáti Kelemen utca
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés