Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismert, saját pártjából távozó ellenzéki politikusokat akar integrálni a Momentum

Botka László, Szél Bernadett, Hadházy Ákos jöhet szóba.

A Momentum vezetésének és tagságának az az egyértelmű és elsődleges célja, hogy a független, ex-LMP-s Szél Bernadettet és Hadházy Ákost, valamint az MSZP-ből minap távozó Botka Lászlót „valamilyen módon” integrálják a pártba - írja a népszava.hu.

A lap momentumos forrásai szerint jót tenne az ellenzéknek, ha kevesebb párt lenne. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nemrég azt mondta, bár hisz benne, hogy az együttműködésbe az LMP, a Jobbik, az MSZP és a DK is tud valamit beleadni, azt is látja, „hogy túl sokan vagyunk, tisztázásra van szükség.”

Szentpéteri Nagy Richard alkotmányjogász, politológus szerint Szél Bernadett és Hadházy Ákos mozgásán régóta látszik, hogy közelednek a Momentumhoz és Botka László is erre felé tendálhat.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra