Megtetszett neki és elvitte a főútról a bádog rendőrautót egy fiatal férfi

A nagyapjához vitte.

A Győri Járási Ügyészség közvetítői eljárás céljából eljárást felfüggesztő határozatot hozott a rendőrautó imitáció ellopása miatt – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Az ügyészségi határozat szerint az elkövető tavaly nyáron Mezőörs térségében a fém szerkezethez csavarozott rendőrautó imitációt többször a föld felé hajlította, így az a rögzítő elemről letört. A bádog rendőrautót ezt követően furgonja rakterébe tette és nagyapja ingatlanához szállította, ahonnan a rendőrök később lefoglalták.

A bádoglemez messziről valódi rendőrautónak látszik.
ügyészség

A 223.750 forint lopási kár megtérült.

A kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A tevékeny megbánást elősegítendő az ügyészség az eljárást hat hónapra felfüggesztette és úgynevezett közvetítői eljárásra utalta. A közvetítői eljárás eredményessége esetén az ügyészség várhatóan az eljárás megszüntetéséről fog határozatot hozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló