Elmarad az idei Szent Márton-napi vásár Szombathelyen

Kőszegen fityiszt mutattak a járványnak és megtartották az Orsolya-napi vásárt, Fityisz a járványnak, Orsolya-napi vásár van Kőszegen 2020. October 18. 11:15 de Szombathelyen inkább nem kockáztatnak.

Elmarad az idei Szent Márton-napi országos nagyvásár a Vasi Skanzenben a járványhelyzetre való tekintettel, helyette az online térben osztanak meg különböző tartalmakat – áll a Savaria Múzeumtól kapott közleményben.

Nagy Zoli

Tehát a vásár tervezett időpontjában, november 7-én és 8-án figyelje mindenki a Savaria Múzeum honlapját, valamint a múzeum és a Vasi Skanzen Facebook-oldalát, ahol ismeretterjesztő, Márton-napi hagyományokkal kapcsolatos, és gyermekeknek szóló kisfilmeket lehet majd találni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek