Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elmaradnak a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár programjai is

Április elejéig lefújták a rendezvényeket a koronavírus miatt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre több rendezvényt fújnak le Szombathelyen, a városi Koronavírus: Szombathelyen sem lesz ünnepség március 15-én March 07. 20:17 és a megyei Elmarad a Vas Megyei Önkormányzat március 15-ei megemlékezése is a koronavírus miatt March 10. 11:08 március 15-i ünnepség, valamint a X. Szombathelyi Sajtófotó-kiállítás és Pályázat megnyitója és eredményhirdetése is elmarad. Most pedig a Berzsenyi Dániel Könyvtár igazgatóhelyettesétől és a a helyismereti gyűjtemény vezetőjétől, Szalainé Bodor Edittől érkezett sajtóközlemény szerkesztőségünkbe.

Így szól a közlemény:

A Berzsenyi Dániel Könyvtár által 2020. márciusra és április elejére meghirdetett rendezvények, programok, tanfolyamok stb. 2020. április 13-ig – a vírushelyzetre való tekintettel – elmaradnak és egy későbbi időpontban kerülnek megszervezésre. A könyvtári nyitva tartás változatlan, az egyéb szolgáltatások a megszokott rendben vehetők igénybe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés