Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Előkerült a szombathelyi fiatalember

Édesanyja kezdett elkeseredett keresésbe, miután 24 éves fia mindenét hátrahagyva eltűnt. A fiatalember előkerült.

Miközben a Facebook-on névvel és arcképpel keresték a fiatalembert, közben mi ezek nélkül írtunk az eltűnéséről Eltűnt fiatalembert keres az édesanyja Szombathelyen 2014. August 09. 08:11 . Sok olvasónk nem értette, miért tesszük, még azután sem, hogy elmagyaráztuk: igen nagy valószínűség szerint egy felnőtt ember tudatos döntése áll az eltűnés mögött.

Sejtésünk beigazolódott. A férfi jelentkezett munkahelyén, ahol felmondott és elszámolt, édesanyjához viszont nem ment vissza, jelenleg egy szálláshelyen tölti az éjszakáit.

Válaszolt édesanyjának az eltűnt férfi
Facebook

A bosszú olyan fogás, amit hidegen tálalunk

- írta ki Facebook oldalára a férfi eltűnése előtt. Édesanyja előző cikkünk megjelenése után hozzászólt ehhez: -

Jó HIDEGRE sikerült... csak rossz embert talált el... 24 év... szemétbe dobva... bántva azt, aki MINDENT megtett Érted...

A fiatalember két nap múlva szűkszavúan válaszolt:

Nem benneteket akartalak ezzel bántani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Eltűnt fiatalembert keres az édesanyja Szombathelyen

A férfi augusztus ötödikén tűnt el Szombathelyről, kulcsát hátrahagyva. A Facebook-ra még elküldött egy talányos mondatot.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra