Elon Musk a Coca-Colát is megvenné a Twitter után

Hogy újra beletegye a „kokaint”.

Nem sokkal azután, hogy felröppent a hír: a Twitter vezetősége elfogadta Elon Musk vételi ajánlatát, A SpaceX éd a Tesla főnöke új ötlettel állt elő – szúrta ki a hvg.hu .

„Következőként a Coca-Colát veszem meg, hogy visszakerüljön bele a kokain” – írja tweetjében Elon Musk.

A Coca-Cola valóban tartalmazott régen valamennyi kokaint, habár nem abban a formában, ahogy arra most a legtöbben gondolnának, és nem is olyan mértékben, hogy annak kedvjavító hatásai legyenek. Először csökkentették a mennyiséget, majd az 1930-as évekre teljesen eltűnt az italból.

A lap szerint azonban nem lenne elegendő Musk vagyona a cég felvásárlásához, a Coca-Cola ma nagyjából 284 milliárd dollárt ér, miközben Musk vagyona 253 milliárd dollárt tesz ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű