Elon Musktól kér tanácsot Göd polgármestere

Balogh Csaba a Twitteren kérte a világ leggazdagabb emberét, segítsen a környezetüket védő gödieknek, mert az Orbán-kormányra ebben nem számíthatnak.

A Twitteren fordult a Tesla alapítójához, a világ leggazdagabb vállalkozójához Balogh Csaba gödi polgármester.

Az Elon Musknak címzett háromrészes üzenet arról szól, hogy a vállalkozó bizonyára tudja, az üzleti életben ellenfele, a Samsung arra törekszik, hogy a legnagyobb akkumulátorgyártó legyen a világon.  Sajnos a Samsung gyártókapacitása nincs olyan messze a lakott területektől, mint a Tesláé Afrikában. Magyarországon történetesen az út másik oldalán van az üzem, és minden jel arra mutat, hogy NMP-vel szennyezi az ivóvzet, a helyieknek pedig nincs elég információ a kezükben ahhoz, hogy meg tudják védeni az érdekeiket.

Balogh Csaba megkérdi Elon Muskot: „Tudnád esetleg támogatni a lakosainkat gyakorlati tanácsokkal, és a hangunk felerősítésével? Orbán Viktor kormánya sajnos az ellenkezőjét teszi.” - idézi a MaNcs .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek