Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Először csak belekötött a rendőrökbe, majd el is akarta ütni őket a Suzukijával

Szidalmazta a rendőröket és többször nekiment a rendőrautónak is. Most letartóztatásba került.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A megalapozott gyanú szerint az elkövető ittas állapotban, érvényes járművezetői engedély nélkül 2020. május 23-án este Suzuki típusú személygépkocsijával Budapest belvárosában közlekedett, amikor egy kereszteződésnél mellette megálló szolgálati gépkocsiban utazó rendőrök felé agresszív kommunikációba kezdett.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A rendőrök megállásra szólították fel a sofőrt, aki ennek eleget tett, majd az autóból kiszállva üvöltve, trágár szavakkal fenyegetni kezdte a rendőröket. Ezután hirtelen visszaült és hátramenetben célzottan elindult az egyik rendőr irányába, és a szolgálati gépkocsinak ütközést követően megkísérelte őt elsodorni. A rendőr a szolgálati jármű mögé ugrott.

Ezt követően a zavart férfi nagy sebességgel előrefelé indult, amely során a gépkocsija elé álló másik rendőrt is megpróbálta elütni, aki ezt úgy tudta elkerülni, hogy futni kezdett a közlekedési lámpánál ellenkező irányból várakozó autók közé.

Az elkövető el akarta hagyni a helyszínt, – eközben a menetiránnyal is szembefordult és újra nekiment a szolgálati gépkocsinak – amit a rendőrök egy segédmotort vezető civil személy segítségével akadályoztak meg. Végül a rendőrök – a jogszerű intézkedésnek továbbra is ellenálló – férfit testi kényszerrel a földre vitték és megbilincselték.

A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, tanúkat hallgatott ki és hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint közúti veszélyeztetés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, aki nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, és nem tett vallomást az ügyben.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését – az IMEI-ben történt végrehajtással –, amelyet a bíróság 2020. május 26. napján az ügyészi indítványnak megfelelően elrendelt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés