Előválasztás 2021 - A Demokratikus Koalíció Pleva Dánielt támogatja Vas megye 3-as számú választókerületében

Pleva Dániel őrségi származású kutató állatorvos, egyetemi oktató, de elsősorban tenniakaró fiatal, aki nem akarja, hogy a vidék problémáit továbbra is a szőnyeg alá söpörjék.

Vas megye 3-as körzetének olyan képviselőre van szüksége, aki ki meri mondani és meg tudja oldani a környéken élők gondjait az iskolabezárásoktól az elégtelen közlekedésen át a természeti és épített örökségünk pusztulásáig!

Dani egy ilyen jelölt, világos programmal és célokkal. Ezért a Demokratikus Koalíció a momentumos Pleva Dánielt támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson! - írja a párt Facebook oldalán.

DK - Momentum - Pleva Dániel
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek