Hétfőn élő vita a Nyugaton Szombathely előválasztási képviselőjelöltjeivel

A vitát élőben közvetítjük a Nyugaton és a Facebookon is, ahol kérdéseket is fel lehet tenni Czeglédy Csabának, Koczka Tibornak és Ungár Péternek.

Most már biztos Elindult az előválasztási ajánlások gyűjtése, Vasban tíz jelölt verseng három helyért 2021. August 23. 07:08 , hogy Vas megye 1-es választókerületében - amely Szombathelyt és 11 környező települést fedi le - hárman indulnak az ellenzéki előválasztáson: Czeglédy Csaba (DK), Koczka Tibor (ÚVNP) és Ungár Péter (LMP).

Az előválasztás tétje az, hogy ki lesz az ellenfele a Fidesz jelöltjének a választókerületben. Az ellenzéki megállapodás értemében az előválasztás győztese mögé beáll az összes, az együttműködésben részt vevő ellenzéki párt. Az előválasztást szeptember 18-26-ig tartják majd.

Szombathely és 11 település ellenzéki jelöltjei: Czeglédy Csaba, Ungár Péter, Koczka Tibor
Nyugat.hu

Lapunk, a Nyugat.hu meg szeretné könnyíteni a döntést. Ezért élő vitára hívtuk a három jelöltet, akik felkérést el is fogadták.

A vita augusztus 30-án, hétfőn 16 órakor kezdődik, amelyet élőben közvetítünk itt a Nyugaton, valamint a Facebook-oldalunkon is.

A beszélgetés alatt kommentben kérdéseket is fel lehet tenni a jelölteknek. A vitát Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője és Józing Antal, a Nyugat.hu munkatársa vezeti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet